Skip to main content

Geopaden op de stuwwal

Contact

Algemeen

Wilt u informatie ontvangen over excursies en lezingen, anderszins een vraag stellen of hebt u opmerkingen over de routes, stuur dan een mailbericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bestellingen

Wilt u een van onze uitgaven bestellen, stuur dan een mailbericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld duidelijk uw naam en adres. Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling naar het opgegeven adres gestuurd.

De volgende publicaties kunt u rechtstreeks bij de Vereniging Geopaden Stuwwal bestellen:

Geopaden op de stuwwal

12 geologische wandelingen
in het stuwwalgebied tussenKleve, Nijmegen en Mook
(vierde druk)

Het boek is uitgegeven bij Uitgeverij Matrijs (ISBN 9789053454862) en kost € 12,95. Het is te koop in de reguliere boekhandel, maar u kunt het ook per mail rechtstreeks bestellen bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vermeld in de mail "geopaden-boekje", uw naam en adres en maak € 16,25 (€ 12,95 plus € 3,30 verzendkosten) over op bankrekening met IBAN-nummer NL11 TRIO 0197 6253 12 ten name van Vereniging Geopaden Stuwwal.

De stuwwal tussen Nijmegen, Kleve en Mook

geologie, een wandel- en een fietsroute (eerste druk)

Dit is een eigen uitgave van de bastei, centrum voor natuur en cultuurhistorie en kost € 9,95. Het is te koop bij de bastei, maar u kunt het ook per mail rechtstreeks bestellen bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vermeld in de mail "bastei-boekje", uw naam en adres en maak € 13,25 (€ 9,95 plus € 3,30 verzendkosten) over op bankrekening met IBAN-nummer NL11 TRIO 0197 6253 12 ten name van Vereniging Geopaden Stuwwal.