Skip to main content

Geopaden op de stuwwal

Contact

Algemeen

Voor informatie over excursies en lezingen of voor opmerkingen over de routes kun je een e-mailbericht sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bestellingen

Het boekje Geopaden op de stuwwal is helaas uitverkocht. Een herdruk is niet voorzien. De meest recente beschrijving van de routes vindt u elders op deze website.

Voor De stuwwal tussen Nijmegen, Kleve en Mook kunt u terecht bij de bastei.

De volgende publicaties kunt u rechtstreeks bij de Vereniging Geopaden Stuwwal bestellen:

Geopaden op de stuwwal

12 geologische wandelingen
in het stuwwalgebied tussenKleve, Nijmegen en Mook
(vierde druk)

Het boek is uitgegeven bij Uitgeverij Matrijs (ISBN 9789053454862) en kost € 12,95. Het is te koop in de reguliere boekhandel, maar u kunt het ook per mail rechtstreeks bestellen bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vermeld in de mail "geopaden-boekje", uw naam en adres en maak € 16,95 (€ 12,95 plus € 4 verzendkosten) over op bankrekening met IBAN-nummer NL11 TRIO 0197 6253 12 ten name van Vereniging Geopaden Stuwwal.

De stuwwal tussen Nijmegen, Kleve en Mook

geologie, een wandel- en een fietsroute (eerste druk)

Dit is een eigen uitgave van de bastei, centrum voor natuur en cultuurhistorie en kost € 9,95. Het is te koop bij de bastei, maar u kunt het ook per mail rechtstreeks bestellen bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vermeld in de mail "bastei-boekje", uw naam en adres en maak € 13,95 (€ 9,95 plus € 4 verzendkosten) over op bankrekening met IBAN-nummer NL11 TRIO 0197 6253 12 ten name van Vereniging Geopaden Stuwwal.